Qui sóc?


Hola!
 

Em dic Josep i tinc 30 anys. Visc a Figueres (Girona) i em considero un apassionat de la natura ... I de la fotografia! Al llarg dels anys he recorregut les dues aficions per camins diferents.

 

Soc Tècnic Superior Forestal i de Medi Natural, estudis dels quals m'han permès entendre el món d'una manera sensible i tècnica alhora. La natura és per a mi un tot i el seu contacte directe el necessito sempre que puc. M’ escapo, faig unes fotografies i torno content a casa.

 

Passo moltes hores editant les imatges, pel simple fet que m'agraden les fotografies que transmeten emocions a terceres persones. Va ser aquí on vaig començar a aprofundir sobre el procés de captura i edició ja que vaig comprendre que aquest entusiasme per la imatge havia de portar-ho més enllà d'una simple afició. Així vaig entrar en l'immens món de la fotografia. Un món enorme replet de llum, color i records que s'ha convertit en la meva passió!

 
@izart.photography


Totes les fotografies d'aquesta web son de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol us fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.