Qui sóc?


Hola!
 

Em dic Josep i tinc 30 anys. Visc a Figueres (Girona) i em considero un apassionat de la natura... i la fotografia!

Al llarg dels anys he tecnificat ambdues aficions per camins diferents.

 

Sóc Tècnic Superior Forestal i del Medi Natural, estudis els quals m'han permès entendre el món d'una forma sensible i tècnica a la vegada. La natura és per mi un tot del qual hi necessito un contacte directe sempre que puc. M'escapo, faig unes fotografies i torno content cap a casa... Passo moltes estones editant cada imatge, pel simple fet de que m'agraden les fotografies que transmeten emocions a terceres persones. Els amics i família les veuen, els agraden, em feliciten per les captures... un moment... aquÍ vaig descobrir que la fotografia m'agradava més del que em pensava i, desde llavors, he tecnificat amb cursos, llibres i més llibres l'immens món de la fotografia. Un món enorme replet de llum, color i records, que s'ha convertit en la meva passió!
@izart.photography


Totes les fotografies d'aquesta web son de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol us fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.