Escriu alguna coseta!


En aquest apartat pots escriure com t'ha semblat la relació client/fotògraf que hem mantingut i com creus que ha estat el producte que has rebut. Les opinions constructives m'ajudaràn a fer-ho molt millor i a seguir fent de la fotografia, una eina per transmetre emocions!


Comentarios: 4
 • #4

  Anna Barcena (jueves, 17 septiembre 2020 15:45)

  Noi súper professional, molt amable, i molt responsable amb la seva feina. Es nota a l’hora de treballar amb ell que sap molt bé com treure el millor partit a cada fotografia! Els resultats son espectaculars, a més amb poc temps t’entrega les fotogràfies i a més amb dos calitats per si les vols penjar a les xarxes socials. Molt recomanable! Gràcies!

 • #3

  Joana Casals (miércoles, 19 agosto 2020 11:34)

  Un noi molt amable que ens ha fet unes fotos d amics i familia realment genials. gracies Josep!

 • #2

  Montse M. (sábado, 10 agosto 2019 18:22)

  Li vam demanar que ens fes vàries fotografies dels nostres plats del restaurant i va captar perfectament la nostra essència i allò que voliem transmetre. Vull destacar la seva gran professionalitat, la qualitat de les seves fotografies i la brevetat en entregar-te-les en dos formats (per si les vols grans o per penjar a les xarxes socials). Molt agraïts!

 • #1

  Gerard R. (jueves, 08 agosto 2019 21:55)

  Un fotògraf molt professional i atent. Amb uns consells que han fet que tinguem unes fotos genials en família. El recomanem!@izart.photography


Totes les fotografies d'aquesta web son de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol us fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.