El teu dia


Casar-se és un esdeveniment únic, màgic i emotiu. M'encantaria ajudar-te a plasmar aquestes emocions!

 

Hi ha moltes formes de fotografiar un casament, per això, a continuació, trobareu vàries opcions que s'adaptin al que busqueu.

 

 

  • Casament xpress: un reportatge essencial; ajustat al pressupost. Cobertura de casament, convit i una hora de ball. 400 fotografies d'alta resolució entregades via We Transfer.

 

  • Noces standard: un pack que inclou un prenoces de 10 fotografies, reportatge a casa de la núvia i del nuvi, el casament, convit i dues hores de ball. Un àlbum digital de 700 fotografies a màxima resolució, entregades en un pendrive sense cap marca d'aigua. Possibilitat d'incloure, a part, l'àlbum físic professional i la videografia.

 

  • Boda completa: l'opció més detallada! Aclimatació nuvis-fotògraf* (gratuït!), prenoces de 20 fotografies, reportatge complet a casa de cada membre de la parella, cobertura del casament completa, convit, tres hores de ball i postnoces. 1000 fotografies d'alta resolució (7952x5304px). Entrega en un pen serigrafiat amb el nom dels nuvis, l'àlbum físic professional i un detall sorpresa! Possibilitat d'incloure, a part, la videografia. 

 

*Prendre les fotografies que fagin falta perque el client es trobi còmode amb el fotògraf. Consells fotogràfics, postures, escenes etc

 

Vols més informació, tens algun dubte o simplement una idea diferent per fotografiar el teu casament? Amb molt de gust ho escolto aqui!

 

Bodas.net

@izart.photography


Totes les fotografies d'aquesta web son de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol us fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.