El teu dia


Casar-se és un esdeveniment únic, màgic i emotiu. M'encantaria ajudar-te a plasmar aquestes emocions!

 

Hi ha moltes formes de fotografiar un casament, per això, a continuació, trobareu vàries opcions que s'adaptin al que busqueu.


  • Casament xpress: un reportatge essencial; ajustat al pressupost. Cobertura de casament i dues hores de convit. Un mínim de 400 fotografies d'alta resolució entregades via We Transfer.

 

  • Noces standard: un pack que inclou un prenoces d'unes 10 fotografies, reportatge a casa de la núvia i del nuvi, el casament i unes 3 hores de convit. Un àlbum digital d'aproximadament 600 fotografies a màxima resolució, entregades en un pendrive sense cap marca d'aigua. Possibilitat d'incloure àlbum tangible professional i videografia (videògraf extern a Izart).

 

  • Boda completa: l'opció més detallada! Aclimatació nuvis-fotògraf* (gratuït!), prenoces d'unes 20 fotografies, reportatge complet a casa de cada membre de la parella, cobertura del casament completa, 4 hores de convit i postnoces. Videografia professional (extern a Izart). Entre 800 i 1000 fotografies d'alta resolució (6000x4000px). Entrega en un pen serigrafiat amb el nom dels nuvis, l'àlbum físic professional i un detall sorpresa!

*Prendre les fotografies que fagin falta perque el client es trobi còmode amb el fotògraf. Consells fotogràfics, postures, escenes etc


Vols més informació, tens algun dubte o simplement una idea diferent per fotografiar el teu casament? Amb molt de gust ho escolto aqui!

@izart.photography


Totes les fotografies d'aquesta web son de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol us fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.