hola!


Em dic Josep i tinc 31 anys. Visc a Figueres (Girona) i em considero un apassionat de la natura ... I de la fotografia! Al llarg dels anys he recorregut les dues aficions per camins diferents.

 

Soc Tècnic Superior Forestal i del Medi Natural, estudis que m'han permès entendre el món d'una manera sensible i tècnica alhora. La natura és per a mi un tot i el seu contacte directe el necessito sempre que puc. M’escapo, faig unes fotografies i torno content a casa.

 

Passo moltes hores editant les imatges, pel simple fet que m'agraden les fotografies que transmeten emocions. Va ser aquí on vaig començar a aprofundir sobre la fotografia ja que vaig comprendre que aquest entusiasme per la imatge havia de portar-lo més enllà d'una simple afició. Així que, l'interès per tres tipus d'imatge (natura, retrat i gastronomia), m'ha portat a obrir-me pas per tres mètodes totalment diferents de captura i edició, fet que ha potenciat la meva creativitat i sobretot les ganes d'aprendre.

Així vaig entrar en l'immens món de la fotografia. Un món replet de llum, color i records que s'ha convertit en la meva passió!


Aiguamolls de l'Empordà - 2021
Aiguamolls de l'Empordà - 2021


Totes les fotografies d'aquest web són de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol ús fraudulent serà denunciada a les autoritats pertinents.

Todas las fotografías de esta web son de la autoría de Izart Photography, según lo establecido en la Ley de la Propiedad Intelectual de la Constitución. Cualquier uso fraudulento será denunciado a las autoridades pertinentes.

All the photographs on this website are the authorship of Izart Photography, according to that established in the Intellectual Property Law of the Spanish Constitution. Any fraudulent use will be reported to the relevant Authorities.