Hola!

 

 

 

 

El meu nom és Josep i entre les meves passions hi ha la música, la gastronomia, la natura i, és clar, la imatge. Totes entreteixides des de ben petit m'han configurat com un fotògraf professional, amant dels espais naturals i de la fotografia a l'aire lliure.

 

No vull escriure aquí el meu currículum o les meves metes. És avorrit. Parlar de tots els projectes que he aconseguit, per mi, no és sinònim d'èxit ni tampoc pretenc amb aquestes línies vendre't quelcom. M’encanta captar la sensació de llibertat d’un entorn o la bellesa que es troba en un somriure. La fotografia social m'ha fet descobrir que el més intens i preciós que es pot captar amb una càmera és un rostre que expressa felicitat. La natura m’ha donat a entendre que li devem sempre un enorme respecte i de les imatges gastronòmiques he après que la part més tècnica de la fotografia és imprescindible per fer salivar!

 

Em trobaràs darrere d'una càmera, amb el mode sigilós, educat i reservat encesos, sempre buscant un somriure, un racó de bosc o un ingredient que despertin aquesta sensació en mi que faci que la meva tasca sigui especial per a tu.

 

 

 

Ens veiem!
Totes les fotografies d'aquest web són de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol ús fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.

Todas las fotografías de esta web son de la autoría de Izart Photography, según lo establecido en la Ley de la Propiedad Intelectual de la Constitución. Cualquier uso fraudulento será denunciado a las autoridades pertinentes.

All the photographs on this website are the authorship of Izart Photography, according to that established in the Intellectual Property Law of the Spanish Constitution. Any fraudulent use will be reported to the relevant Authorities.