Cada  espai  mereix  ser  ben  vist


 

La fotografia d'interiorisme abarca unes tècniques pròpies. Desde les imatges d'alt rang dinàmic fins les grans angulars, potenciant sobre tot les línies rectes i espais amb llum. La seva post edició sol tenir també un mode diferent de revelat. Apilament d'imatges, controlar punts de fuga, etc... Si tens una casa rural o qualsevol altre establiment que vol potenciar la seva imatge, no dubtis en contactar-me aqui.

(Click a la imatge per veure-la millor)Totes les fotografies d'aquest web són de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol ús fraudulent serà denunciada a les autoritats pertinents.

Todas las fotografías de esta web son de la autoría de Izart Photography, según lo establecido en la Ley de la Propiedad Intelectual de la Constitución. Cualquier uso fraudulento será denunciado a las autoridades pertinentes.

All the photographs on this website are the authorship of Izart Photography, according to that established in the Intellectual Property Law of the Spanish Constitution. Any fraudulent use will be reported to the relevant Authorities.