La teva essència


La fotografia de persones es única, màgica i emotiva.

 

Hi ha moltes formes de fotografiar-se: un casament, un book en família, amb la parella... Aquest apartat engloba qualsevol projecte on existeixi una interacció social entre fotògraf i client. Per això, m'agrada conèixer cada necessitat abans de posar-me a treballar. Cada projecte és diferent i, per tant, cada treball és únic.

 

Posa't en contacte amb mi aquí i escolto totes les teves propostes :) 

(Click a la imatge per veure-la millor)

Bodas.netTotes les fotografies d'aquest web són de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol ús fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.

Todas las fotografías de esta web son de la autoría de Izart Photography, según lo establecido en la Ley de la Propiedad Intelectual de la Constitución. Cualquier uso fraudulento será denunciado a las autoridades pertinentes.

All the photographs on this website are the authorship of Izart Photography, according to that established in the Intellectual Property Law of the Spanish Constitution. Any fraudulent use will be reported to the relevant Authorities.