Delícies a tot color


El menjar entra sempre primer pels ulls i la fotografia gastronòmica és una de les meves grans passions. M'encanta fotografiar el fum sortint lentament d'un plat i fer-lo encara més apetitós!

  • Menús per restaurants, books de tapes, àlbums per establiments gastronòmics o qualsevol indret on hi hagi bona gastronomia! àlbums en format digital amb un mínim de 10 fotografies o reportatges complets de tota la carta, de l'establiment i possibilitat d'incloure clients fent degustació... totes les qüestions i més dubtes te'ls contesto aquí.

 

(Click a la imatge per veure-la millor)Totes les fotografies d'aquest web són de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol ús fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.

Todas las fotografías de esta web son de la autoría de Izart Photography, según lo establecido en la Ley de la Propiedad Intelectual de la Constitución. Cualquier uso fraudulento será denunciado a las autoridades pertinentes.

All the photographs on this website are the authorship of Izart Photography, according to that established in the Intellectual Property Law of the Spanish Constitution. Any fraudulent use will be reported to the relevant Authorities.