⚠️Apartat en construcció! ⚠️

Un  espai  ple  de  sabors

Formats:

  • Còpies en paper fotogràfic mat FUJI: Aporten a la imatge una llum intensa així com una reproducció fidel del color i els detalls. La seva textura mat evita els reflexos i és antiempremtes (sense marc).
  • Impresions en fotollenços: Acabat en textura tèxtil, oferèixen un aspecte modern i un acabat d'alta qualitat. Bastidor de fusta de 2 cm de gruix ocult rere del propi llenç.
  • Impresió en metacrilat: L'opció més elegant. Impresió increïblement precisa de 7 tintes amb un acabat en metacrilat tranpasent que dóna una profunditat impresionant i un acabat únic. 


Totes les fotografies d'aquest web són de l'autoria de Izart Photography, segons el que estableix la Llei de la Propietat Intel·lectual de la Constitució. Qualsevol ús fraudulent serà denunciat a les autoritats pertinents.

Todas las fotografías de esta web son de la autoría de Izart Photography, según lo establecido en la Ley de la Propiedad Intelectual de la Constitución. Cualquier uso fraudulento será denunciado a las autoridades pertinentes.

All the photographs on this website are the authorship of Izart Photography, according to that established in the Intellectual Property Law of the Spanish Constitution. Any fraudulent use will be reported to the relevant Authorities.